ALLPRESAN 2 – suha in groba koža stopal (125 ml)

17.00  Z DDV

Kremna pena za suho in grobo kožo stopal. Zgladi kožo, da postane vnovič bolj voljna in negovana. Zmanjšuje otiščance in preprečuje njihovo nastajanje.

Description

Na naravni način podpira zaščitne funkcije kože. Kožo vlaži in preprečuje poroženevanje in s 5 % uree je specialno prilagojena za vsakodnevno nego suhe kože. Na koži tvori zaščitno mrežo, ki koži omogoča dihanje in preprečuje mehanske obremenitve (npr. drgnjenje). Brez dišav, barvil in konzervansov.

Delovanje: Formula za kremno peno omogoča koži dihanje in vsebuje ureo, Aloe vero in kakovostne lipide. Kožo intenzivno neguje ter učinkovito ščiti in krepi kožno pregrado. Ne vpliva na naravne funkcije kože. Koža je po uporabi gladka in občutno manj groba.

Sestava (INCI): Aqua, Butane, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Palm Glycerides, Capryloyl Glycine, Allantoin, Aloe Barbadensis Extract, Sorbitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate.