ALLPRESAN MYCO REPAIR-diabetic – kremna pena (75ml)

16.00  Z DDV

Allpresan diabetic Myco Repair je posebna kremna pena za nego kože stopala in za zaščito pred atletskim stopalom pri bolnikih s sladkorno boleznijo z biomimetičnimi lipidi

Kremna pena za neg oblikuje zaščitno mrežo, ki diha, ne da bi pri tem ogrozila naravne funkcije kože. Kremna pena Allpresan diabetic MYCO REPAIR je bila razvita za vsakdanjo nego stopal bolnikov s sladkorno boleznijo.

 

Description

Aktivna sestavina je  piroctone olamine ki preprečuje razraščanje mikroorganizmov. Deluje antiseptično, baktericidno in fungicidno. Primeren je torej za uporabo pri glivičnih okužbah kože in nohtov. Koža ga dobro prenaša.

  • S pirokton olaminom
  • Z biomimetičnimi lipidi
  • Oblikuje zaščitno mrežo, ki diha, ne da bi pri tem ogrozila naravne funkcije kože
  • Brez dišav, barvil in konzervansov

UPORABA: nanesti dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) ali po potrebi na prizadeta področja kože, da se optimalno neguje koža stopal s sladkorno boleznijo. Zahvaljujoč tehnologiji BarrioExpert je penasta krema še posebej ekonomična – majhna količina zadostuje za večje površine kože.

Sestava (INCI):Aqua, decil oleat, oktildodekanol, butan, glicerin, propandiol, pantenol, cetilni alkohol, propan, stearinska kislina, gliceril stearat, hidrogeniran lecitin, pirokton olamin, ceramid NP, skvalan, butirolperm alkalijev, butirosperm alkalijev, butirosperm alkalijev, butilkopermil alkalijev, butikolicarm alkalijev Lauroil sarkozinat, kalijev lauroil pšenične aminokisline, kapriloil glicin, kaprilni / kaprinski triglicerid, pentilen glikol, hidrogeniran palmovi gliceridni citrat, ramnoza, glukoza, glukuronska kislina, citronska kislina, natrijev citrat, tokoferol.