PODERM APAISANTE pomirajajoči oljni serum za ukrivljene vraščene nohte (8 ml)

30.00  Z DDV

Olajša in omogoča boljšo striženje.
Pomirjujoči oljni serum za nohte in konture je koncentrat 12 močnih pomirjujočih, antiseptičnih, obnavljajočih in revitalizirajočih rastlin. Ta edinstvena formula je najučinkovitejša na trgu za popravilo vraščenih, upognjenih, bolečih nohtov, ki se zarivajo v kožo.

Description

Zahvaljujoč svoji antibakterijski in protivnetni formuli ta tretma pomirja noht in njegovo konturo. Rezultati so hitri, za popolnoma zdrave, gladke in sijoče prste in nohte, ki se ne ukrivijo.

UPORABA:
Dnevna uporaba: Pomirjujoč serum za nohte in konturo se nanese na noht in kožo okoli nohta (obnohtna kožica, nohtno ležišče, utori), brez odprtih ali zaceljenih ran.

Za hitro in učinkovito zdravljenje vraščenega nohta nanesite enkrat ali dvakrat na dan, dokler ne dosežete želenega rezultata.

To lokalno zdravljenje je primerno za vse nohte, stopala in roke, diabetike in vso družino. Hitro prodre.

Priporočljivo je, da se vsaj enkrat ali dvakrat letno posvetujete s podiatrom, da bo koža in nohti na nogah zdrava. Vraščen noht je treba zdraviti čim prej, da se izognemo okuženemu vraščenemu nohtu, ki bi postal zelo boleč.

SESTAVINE:
Glavne aktivne sestavine:

Ekološki rožmarin in organska sladka pomaranča: eterična olja, ki pomirjajo in mehčajo
Sladki mandelj, marelična jedrca: obnavlja in hrani. Borite se proti trdi koži in aktivirajte rast nohtov
Sezam, grozdna semena, šentjanževka, makadamija: regenerirajte, restrukturirajte, poživite noht in mu povrnite sijaj.
Uporabljenih je več kot 30 rastlinskih sestavin, vse so ekološko certificirane. Skrbno so izbrani zaradi njihove učinkovitosti in sposobnosti, da zdravijo, popravljajo in polepšajo kožo in nohte.