ALLPREMED atopix BASIC SENSITIVE kremna pena (100 ml)

21.00  Z DDV

Lipidna kremna pena za vzdraženo, srbečo in suho kožo – tudi za dojenčke in otroke. Lipidna kremna pena Allpremed atopix BASIC SENSITIVE je razvita za vsakdanjo nego vzdražene, srbeče in suhe kože, zlasti pri atopijskem dermatitisu.

Opis

Delovanje in uporaba: suho kožo intenzivno oskrbi z lipidi in vlago, popravi kožno pregrado in jo stabilizira. Koža jo izjemno dobro prenaša, saj je brez dišav, barvil in konzervansov. Primerna je tudi za občutljivo kožo dojenčkov in otrok. Kremna pena je na osnovi patentirane BarrioExpert LIPO2 Skin-Repair tehnologije s koži sorodnimi lipidi, ki se natančno, kot delčki sestavljanke vgradijo v kožno pregrado. Na tak način jo okrepijo, zaščitijo in popravijo. Za optimalno nego je najbolje, če Lipidno kremno peno Allpremed atopix BASIC SENSITIVE 2-krat dnevno (zjutraj in zvečer) oz. po potrebi.

Sestavine (INCI): Aqua, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane,Glycerin, Panthenol, Cetyl Alcohol, Propane, StearicAcid, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride,Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum ParkiiButter, Ceramide NP, Allantoin, Squalane, Palm Glycerides,Sodium Lauroyl Sarcosinate, Potassium LauroylWheat Amino Acids, Pentylene Glycol, Capryloyl Glycine,Caprylyl Glycol, Sorbitol