ALLPREMED atopix REPAIR kremna pena (100 ml)

23.00  Z DDV

Lipidna kremna pena za pordelo, srbečo in zelo suho kožo. Lipidna kremna pena Allpremed atopix REPAIR je razvita za vsakdanjo nego pordele, srbeče in zelo suhe kože, zlasti pri atopijskem dermatitisu. Občutno zmanjša srbenje, popravi poškodovano kožno bariero in izboljša kožno sliko.

Descrizione

Delovanje in uporaba: Koža jo izjemno dobro prenaša, saj je brez dišav, barvil in konzervansov. Primerna je tudi za občutljivo otroško kožo. Kremna pena je na osnovi patentirane BarrioExpert LIPO2 Skin-Repair tehnologije s koži sorodnimi lipidi, ki se natančno, kot delčki sestavljanke vgradijo v kožno pregrado. Na tak način jo okrepijo, zaščitijo in popravijo.Dermatološka nega kože pri atopijskem dermatitisu. Suho kožo intenzivno oskrbi z lipidi in vlago. Na koži tvori zaščitno mrežo, ki zmanjšuje mehanske obremenitve (npr. drgnjenje). Za optimalno nego je najbolje, če Lipidno kremno peno Allpremed atopix REPAIR nanašate 2-krat dnevno  oz. po potrebi.

Sestavine (INCI): Aqua, Butane, Stearic Acid, Decyl Oleate,Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Xylitol, Propane, Glycerin,Panthenol, Urea, Glyceryl Stearate, PentyleneGlycol, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, ButyrospermumParkii Butter, Squalane, Allantoin, Caprylic/Capric Triglyceride, Potassium Lauroyl Wheat AminoAcids, Palm Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcosinate,Capryloyl Glycine, Sorbitol.