ALLPRESAN INTENSIV-diabetic – intenzivna vlažilna kremna pena (100 ml)

15.00  Z DDV

Allpresan diabetic Intensive Repair je kremna pena, ki je namenjena sladkornim bolnikom z zelo suho in razpokano kožo z biomimetičnimi lipidi.

Opis

Patentirana tehnologija obnavljanja kože BarrioExpert LIPO2 krepi fiziološko kožno pregrado, tako da vlaga ne more uhajati.

Allpresan diabetic Intensive Repair je kremna pena, ki je namenjena sladkornim bolnikom z zelo suho in razpokano kožo z biomimetičnimi lipidi
Kožo intenzivno oskrbi z vlago in manjkajočimi  lipidi z posebno patentirano tehnologijo BarrioExpeert LIPO Skin-Repair-Technology, katera tudi spodbuja kožo za lastno regeneracijo. Okrepi kožno bariero. Je hitro vpojna, ne pušča mastnega filma, po nanosu se lahko takoj oblečete in namestite kompresijske nogavice. Dodana je tudi Urea, ki je naravni vlažilni faktor in kožo oskrbi z vlago in ji pripomore k bolj voljni koži.

Uporaba:

  • Za vsakdanjo nego zelo suhe do razpokane kože
  • podpira vnovično vzpostavitev zdrave kožne bariere
  • Lajša srbenje, zmanjšuje otiščance in preprečuje poroženevanje.
  • kožo dodatno ščiti pred izgubo vlage.
  • Na koži ustvari zaščitno mrežo, ki koži omogoča dihanje, hkrati pa zmanjša mehanične obremenitve (na primer drgnjenje).

Sestava:Aqua, sečnina, decil oleat, oktildodekanol, butan, glicerin, pantenol, cetilni alkohol, propan, stearinska kislina, gliceril stearat, hidrogeniran lecitin, kapril / kaprin triglicerid, ceramid NP, skvalan, sahakaridi -acetamin, saharidi -acetamin, saharohidrohidromahidrat , Natrijev lavroil sarkozinat, kapriloil glicin, citronska kislina, natrijev citrat, palmovi gliceridi, tokoferol, hidrogeniran palcev glicerid citrat, pentilen glikol.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740