Spiralin® nail spray + pregled in svetovanje

35.00  Z DDV

Nega nohtov z mikrobno zaščito. Sprej vsebuje tudi vlažilne in negovalne sestavine, kot so hamamelis, avokado in jojobino olje.

* Popust velja samo za nakupe preko spleta in ne preko nakupa v salonu.

 

Opis

* Popust velja samo za nakupe preko spleta in ne preko nakupa v salonu.Koriščenja pregleda in svetovanja 1 mesec po nakupu izdelka.

V povprečju noht zraste 2-3 mm na mesec. Videz, oblika rasti in struktura nohta lahkoveliko povejo o splošnem zdravstvenem stanju. Pri motene naravni zaščitni pregradi lahko bakterije, virusi in glivice prodrejo v noht. Glivične bolezni so med najpogostejšimi težavami z nohti. Patentirana aktivna sestavina mikroalg Spirularin zagotavlja protimikrobno zaščito pri negi nohtov.

Uporaba: zjutraj in zvečer enakomerno razpršite na vse nohte in pustite, da se na kratko vpijejo. Nato na nohte ne nanašajte snovi, ki blokirajo kisik, kot so neprepustni laki ali maščobne kreme. Izogibajte se stiku z očmi.

Opozorilo: zelo vnetljiv aerosol. Posoda je pod pritiskom. Če se segreje, lahko poči. Hranite ločeno od vročine, vročih površin, isker odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje. Ne pršite na odprti plamen ali drug vir vžiga. Tudi po uporabi ne preluknjajte ali sežigajte. Zaščitite pred svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 C. Hranite izven dosega otrok.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740