Something to announce!

standard-title Strokovnjaki PEDIMED, medicinska nega nog,
Peričeva 21 (Bežigrajski dvor) 1000 Ljubljana, Slovenija
E-pošta: info@pedimed.si
Telefon: 059 050 055
Prenosni telefon: 031 796 740

Strokovnjaki

PEDIMED, medicinska nega nog,
Peričeva 21 (Bežigrajski dvor) 1000 Ljubljana, Slovenija
E-pošta: info@pedimed.si
Telefon: 059 050 055
Prenosni telefon: 031 796 740

Center Pedimed vodi Karmen Perko, medicinska pedikerka, kozmetičarka, učiteljica in specialistka na področju problematike stopal.

Center Pedimed je zrasel iz ljubezni do nege problematičnih stopal in želje pomagati in lajšati ljudem bolečino.


POKLIČITE NAS: 059 050 055

Center Pedimed na Peričevi 21, Ljubljana

CENTER PEDIMED LJUBLJANA

Peričeva 21 (Bežigrajski dvor)
1000 Ljubljana

PEDIMED, medicinska nega nog, se nahaja na Peričevi ulici 21 v Ljubljani (Bežigrajski dvor). Do nas vozi več mestnih avtobusov. Pri poslovni zgradbi Astra oz. Petrol ustavljajo avtobusi št. 6, 8, 11, 19, 22; št. 7 pa pri Gimnaziji Bežigrad.  Pod zgradbami Bežigrajskega dvora se nahaja tudi parkirna hiša, kjer za čas obiska pri nas, parkirate vaš avtomobil.

Center Pedimed Novo mesto

CENTER PEDIMED NOVO MESTO

PE Novo mesto
Mali Slatnik 13b, 8000 Novo mesto

PEDIMED, medicinska nega nog, je 29. 3. 2019 odprl svojo novo poslovanico še v Nobem mestu. Vabljeni v Mali Slatnik 13b. 

Vrhunsko usposobljeni strokovnjaki Centra Pedimed!

KARMEN PERKO

Medicinska pedikura Ljubljana in Novo mesto

Področje nege nog me izredno zanima, zato se nenehno izobražujem in dodatna znanja pridobivam v tujini v zasebnih ordinacijah priznanih podologov, da bi bile najsodobnejše metode, postopki in tehnologije dostopni tudi v Sloveniji. Zavedam se, da je različnih težav z nogami veliko, zato menim, da je le najboljše dovolj dobro. V ta namen želimo našim strankam v Centru PEDIMED ponuditi najsodobnejše strokovne storitve na področju nege nog. Velikokrat me ljudje vprašajo, kako se lahko ukvarjam s stopali, ki so lahko zelo neprijetna, od hujših bolezenskih stanj do slabe higiene. Lahko rečem, da že ob prvem stiku s stopali vidim le končno stanje in kako stopala najboljše in najhitreje sanirati.

 

BARBARA LAPUH

Barbara Pedimed Ljubljana

 

Težave s stopali bi morali vzeti resno, saj lahko kažejo na resna zdravstvena stanja. Veseli me, da lahko ljudem pomagam in jim s svojim strokovnim znanjem svetujem pri nego stopal. Vsako stopalo je drugačno, kar mi predstavlja nove izzive. Svoje znanje, tudi še po študiju nadgrajujem z udeležbami na raznih tečajih, tako pri nas kot tudi v tujini. V veliko čast mi je biti del ekipe Pedimed, kjer z najnovejšimi tehnikami rešujemo težave s stopali in svojim strankam lahko nudimo le najboljše glede nege stopal. Noge si ne morejo privoščiti prostega dneva, zato jih je potrebno razvajati. 

Vaše zadovoljstvo je moja motivacija, se vidimo v Centru Pedimed.

MOJCA SMOLE

Mojca Pedimed

Biti pedikerka, v tako strokovni ekipi, mi je v veliko veselje in ponos. Namreč, medicinska pedikura zahteva veliko strokovnega znanja in ljubezni do nege nog. Noge nosijo naše telo, a jim posvečamo le malo pozornosti, splošnega znanja o stopalu, pa je vsekakor premalo. Ker smo center za medicinsko nego nog, z vsakodnevnim delom nadgrajujemo svoje znanje. Pridobljene izkušnje usmerjamo v kvalitetno opravljene storitve. Zato ne odlašajte z obiskom salona pedikure, saj to že dolgo ni več lepotna muha, ampak potreba, ki jo zahteva sodoben način življenja.

TINA PRENDŽOV

PEDIMED

Kariera pedikerke mi je omogočila, da lahko živim svoje sanje. Imam poklic, ki ga z največjim veseljem opravljam in mi vsak dan daje nov zagon. Znanja na področju podologije ni nikoli dovolj, zato se z veseljem udeležujem seminarjev in tečajev. Zavedam se, da je zaupanje strank na prvem mestu in prav vsaka stranka mi pomeni nov izziv. Srečna sem, ko se stranka vrne, saj takrat vem, da delam dobro. Pravilna skrb za stopala mora potekati čez vse leto. Večina ljudi posveča več pozornosti predvsem negi nohtov na rokah, a tudi stopalom moramo posvetiti posebno pozornost, saj noge in stopala nosijo našo celotno težo in so eden bolj obremenjenih delov telesa. Zapomnite si, da ne obstajajo grda stopala, obstajajo le urejena in neurejena stopala.

KATARINA POPIČ

PEDIMED

Prepričana sem, da je za dolgotrajno rešitev problema na stopalih, nujna strokovna obravnava. V usposobljeni ekipi Pedimed vsakodnevno uspešno rešujemo problematike, ki vas obremenjujejo in onemogočajo lahek korak. Stopala, ki vas nosijo celo življenje, obravnavam s spoštovanjem. Občutljiva in boleča stopala pa saniram nežno in z občutkom. Z veseljem pričakujem vas in vaša dragocena stopala.

TEJA ŠTIH

Teja Pedimed

Delo pedikerke je poklic, ki ga z veseljem in strastjo opravljam. Vsako stopalo prinaša nov izziv, kako ljudem pomagati s svojim strokovnim znanjem, da bo njihov korak še naprej lahkoten in brez bolečin. V Pedimedu se stalno izobražujemo in nadgrajujemo svoja že obstoječa znanja. Veseli me, da sem del kolektiva Pedimed, tukaj pozitivne energije ne zmanjka.

MONIKA MILOŽIČ

PEDIMED

 

 

Pravi razlogi za pravo izbiro – Center Pedimed! 

  • 1. v Sloveniji s saniranjem vraščenih nohtov s 3TO sponko
  • 1. v Sloveniji izvajali fotodinamične terapije
  • 10 let izkušenj v medicinski pedikuri in izobraževanja v tujini
  • Sodelovanja z zdravniki, ki k nam pošiljajo svoje paciente
  • Pregledali več kot 25.000 nog!
  • 100% prava odločitev za Center Pedimed!
  • Dober glas je segel po vseh koncih Slovenije in celo tujine
  • Skrbimo za noge najboljših košarkarjev, tekačev in hokejistov
  • Ponosno skrbimo za stopala državnih prvakinj v nogometu – ŽNK Olimpije!

Loading…