Vrhunsko usposobljeni
strokovnjaki Centra Pedimed

Center Pedimed je zrasel iz ljubezni do nege problematičnih stopal in želje pomagati in lajšati ljudem bolečino.

 • Temelj dolgoletnega uspešnega delovanja sloni na ljubezni do problematike stopal in nenehnem strokovnem izpopolnjevanju.
 • Strokovna znanja iz področja podologije redno pridobivamo v tujini pri nosilcih novih tehnologij iz področja problematike stopal. Znanja uspešno prenašamo v svoje delo.
 • Verjamemo, da imamo drugačne postopke in najsodobnejše metode reševanja težav s stopali. Verjamemo, da smo prvi, ki izvajamo takšne storitve.
 • Dolgoletno tesno sodelovanje z različnimi strokovnjaki in zdravniki iz sorodnih področij (z dermatologi, diabetologi, fiziatri, ortopedi in plastičnimi kirurgi) se je izkazalo za uspešno pot.
 • Veliko pozornost posvečamo tudi pravilni in redni negi stopal pri otrocih. Starši pogosto prihajajo z otroki k nam po pomoč in po nasvete glede pravilnega striženja nohtov. Otroke spodbujamo k redni in dobri higieni in jim posvetimo veliko časa.

  Strinjam se, da vnešene podatke obdelujete z namenom, da mi odgovorite na vprašanje preko kontaktnega obrazca oz. me obveščate v zvezi z naročanjem in terapijami.Ne strinjam se

  Dokument: Politika varstva osebnih podatkov v skladu z direktivami GDPR

  Karmen Perko Pedimed

  Vodja Centra

  Karmen Perko
  Področje nege nog me izredno zanima, zato se nenehno izobražujem in dodatna znanja pridobivam v tujini v zasebnih ordinacijah priznanih podologov, da bi bile najsodobnejše metode, postopki in tehnologije dostopni tudi v Sloveniji. Zavedam se, da je različnih težav z nogami veliko, zato menim, da je le najboljše dovolj dobro. V ta namen želimo našim strankam v Centru PEDIMED ponuditi najsodobnejše strokovne storitve na področju nege nog. Velikokrat me ljudje vprašajo, kako se lahko ukvarjam s stopali, ki so lahko zelo neprijetna, od hujših bolezenskih stanj do slabe higiene. Lahko rečem, da že ob prvem stiku s stopali vidim le končno stanje in kako stopala najboljše in najhitreje sanirati.
  Center Pedimed Patricija Klančar

  Medicinska pedikerka

  Patricija Klančar
  V veliko čast mi je biti del ekipe Pedimed, kjer lahko opravljam poklic svojih sanj. Moje znanje iz dneva v dan nadgrajujem, saj me področje pedikure zelo zanima. Redna nega nog je zelo pomembna, da preprečimo nastanek bolečin in drugih problemov s stopali. Žal res, na noge kar malo pozabljamo, ker so večino leta skrite v čevljih, ne zavedamo pa se dovolj, kako pomembna je nega stopal čez vse leto in da nas noge nosijo vse naše življenje. Na žalost je ponavadi tako, da se nanje spomnimo šele takrat, ko nas nekaj zaboli. Moja želja je pomagati ljudem, da lahko hodijo lahkih nog naokrog- brez bolečin.
  Barbara Lapuh Center Pedimed

  Medicinska pedikerka

  Barbara Lapuh
  Težave s stopali bi morali vzeti resno, saj lahko kažejo resna zdravstvena stanja. Veseli me, da lahko ljudem pomagam in jim s svojim strokovnim znanjem svetujem pri negi stopal. Vsako stopalo je drugačno, kar mi predstavlja nove izzive. Svoje znanje, tudi še po študiju nadgrajujem z udeležbami na raznih tečajih, tako pri nas kot v tujini. Velika čast mi je biti del ekipe Pedimed, kjer z najnovejšimi tehnikami rešujemo težave s stopali in svojim strankam lahko nudimo le najboljše glede nege stopal. Noge si ne morejo privoščiti prostega dneva, zato jih je potrebno razvajati. Vaše zadovoljstvo je moja motivacija, se vidimo v Centru Pedimed!
  Center Pedimed Monika Miložič

  Medicinska pedikerka

  Monika Miložič
  Z velikim veseljem urejam stopala in pomagam ljudem do lažje hoje. Veliko ljudi se sramuje svojih stopal zaradi raznih sprememb. Zaradi tega jih skrivajo in jim posvečajo premalo pozornosti in nege. Z obiskom pedikerskega salona običajno odlašajo dokler se ne pojavijo bolečine. Menim, da je za reševanje težav potrebna strokovna in celostna obravnava. Vsako stopalo zame predstavlja novo uganko, kar mi je pri mojem delu najbolj všeč.
  Katarina Popič Center Pedimed

  Medicinska pedikerka

  Katarina Popič
  Prepričana sem, da je za dolgotrajno rešitev problema na stopalih, nujna strokovna obravnava. V usposobljeni ekipi Pedimed vsakodnevno uspešno rešujemo problematike, ki vas obremenjujejo in onemogočajo lahek korak. Stopala, ki vas nosijo celo življenje, obravnavam s spoštovanjem. Občutljiva in boleča stopala pa saniram nežno in z občutkom. Z veseljem pričakujem vas in vaša dragocena stopala.
  https://pedimed.si/wp-content/uploads/2021/06/Anja-Hocevar-Pedimed.jpg

  Medicinska pedikerka

  Anja Hočevar
  Moje delo mi resničo nudi užitek in veselje.
  S pedikuro sem se prvič srečala med študijem. Videla sem, da me zanima problematika nog in da bi rada na tem področju izpopolnjevala svoja teoretična in praktična znanja. Rada pomagam ljudem in v tem vidim svoje poslanstvo.
  Vsaka stranka je zame izziv in z ljubeznijo do dela vztrajam do pozitivnih rezultatov.
  Hvaležna sem, da sem del ekipe Pedimed kjer se vsakodnevno srečujemo in odpravljamo problematike stopal.
  Nika Štefanič Center Pedimed

  Medicinska pedikerka

  Nika Štefanič
  Stopala so ogledalo našega zdravja, zato je pravilna in redna nega zelo pomembna skozi vse leto. Odstranjevanje suhe kože, urejanje nohtov, odstranjevanje otiščancev in kurjih očes, saj ni hujšega, kot bolečina pri vsakem koraku. Tudi glivične okužbe so pogosto prisotne in zelo nalezljive, zato je dobro ukrepati čimprej. Ne sramujte se svojih stopal, obiščite nas čimprej in z veseljem vam bom pomagala. Zame ni lepšega kot je zadovoljna stranka, ki se rada vrača.
  Ursša Hudoklin Center Pedimed

  Medicinska pedikerka

  Urška Hudoklin
  Poklic pedikerke in delo v centru Pedimed me veseli, saj lahko vsakodnevno lajšam težave stopal in nohtov na strokoven način. Pri opravljanju takega dela sta potrebna natančnost in potpežljivost ter veliko znanja, ki ga v centru redno izpopolnjujemo. Redna nega stopal pa je ključna za boljše počutje.

  Center Pedimed je podološko usmerjen in najsodobnejši pri nas

  Nudimo storitve na najvišji možni ravni.

  Odločitev za zdravljenje zaradi različnih bolezenskih stanj vaših stopal je pomembna odločitev za posameznika, zato morajo biti stranke v popolni meri seznanjene s terapijo ter prepričane v odločitev, ki jo sprejemajo.

  Na vaše poizvedovanje se bomo odzvali hitro in učinkovito. Z možnostjo različnih načinov plačila ter fleksibilnimi termini bomo povečali dostopnost izbranih terapij.

  Naša ekipa PEDIMED  ne počiva na lovorikah, ampak vedno stremi k nadaljnjemu izobraževanju, tako doma kot v tujini.Vsa naša ekipa je visoko izobražena iz zdravstvene, kozmetične smeri,nekateri celo nadaljujejo izobraževanje za naziv magister kozmetične nege in diplomirani podolog. Prav tako v okviru našega Centra potekajo tudi notranja izobraževanja ter redne študije primerov problematik stopal.

  Spoznajte nas in naše strokovnjake,ki vam bodo pomagali saj je naš moto:”LAHKIH NOG NAOKROG-BREZ BOLEČIN”

  V trgovini s pripomočki za domačo uporabo tudi svetujemo in ponujamo profesionalno kozmetiko, ki je namenjena različni problematiki stopal za nego nog .

  Medicinska nega nog Center Pedimed
  O podjetju

  Pedimed d.o.o.
  Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
  ID za DDV: SI30601533
  Matična številka: 6610455000
  E: info@pedimed.si
  T: 080 12 14 ali 031 796 740