ALLPRESAN INTENSIVE – diabetic (brez uree)- kremna pena (100 ml)

18.00  Z DDV

Allpresan diabetic intensiv repair brez uree je kremna pena ki je namenjena sladkornim bolnikom za zelo suho in razpokano kožo z biomimetičnimi lipidi.
Kožo intenzivno oskrbi z vlago in manjkajočimi  lipidi z posebno patentirano tehnologijo BarrioExpeert LIPO Skin-Repair-Technology, katera tudi spodbuja kožo za lastno regeneracijo.

 

Description

Allpresan diabetic intensiv repair brez uree je kremna pena ki je namenjena sladkornim bolnikom za zelo suho in razpokano kožo z biomimetičnimi lipidi.
Kožo intenzivno oskrbi z vlago in manjkajočimi  lipidi z posebno patentirano tehnologijo BarrioExpeert LIPO Skin-Repair-Technology, katera tudi spodbuja kožo za lastno regeneracijo. Okrepi kožno bariero. Je hitro vpojna, ne pušča mastnega filma, po nanosu se lahko takoj oblečete in namestite kompresijske nogavice.

Pomembne učinkovine:Aqua, decil oleat, oktildodekanol, butan, glicerin, pantenol, cetilni alkohol, stearinska kislina, propan, pentilen glikol, gliceril stearat, hidrogeniran lecitin, kapril / kaprinski triglicerid, ceramid NP, natrijev acetam, kateramij, silicijev alkaridi, silicijev alkaridi, silicijev dioksid Aminokisline, natrijev lavroil sarkozinat, kapriloil glicin, citronska kislina, natrijev citrat, palmovi gliceridi, hidrogeniran palcev glicerid citrat, tokoferol.

UPORABA: nanesti dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) ali po potrebi na zelo suha in razpokana področja kože, da se optimalno neguje koža stopal s sladkorno boleznijo. Zahvaljujoč tehnologiji BarrioExpert je penasta krema še posebej ekonomična – majhna količina zadostuje za večje površine kože.