PODERM – STOP SERUM STOP NAIL BITING

30.00  Z DDV

Serum Stop Nail Biting je koncentrat naravnih antistresnih in obnovitvenih sestavin kot naravna pomoč pri prenehanju grizenja nohtov in obnohtne kožice. Aktivira rast, obnavlja in revitalizira nohte in kožo. Številka 1 na trgu za ustavitev grizenja nohtov. Priporočljivo za vso družino,

 

Description

Ob redni uporabi antistresna in anti kompulzivna eterična olja delujejo na vaše notranje napetosti in zmanjšajo željo po grizljanju nohtov po nekaj dneh redne uporabe.

Je naravna alternativa kemičnemu grenkemu laku za nohte, ki preprečuje grizenje nohtov.

Zagotavlja hitro in učinkovito rešitev za lepe, dolge in brezhibne nohte. Je 100 % naravno zdravljenje, ki pomaga v boju proti onihofagiji, znanstveni definiciji grizenja nohtov. Ta edinstvena formula prodre v noht in njegovo konturo.

To lokalno zdravljenje vam omogoča, da v samo 3 tednih prenehate gristi nohte na učinkovit in dolgotrajen način. Rezultati so hitro vidni, vaši nohti pa so močni, zdravi, gladki in sijoči!

Dnevna uporaba: Serum Stop Biting Nails se nanese na noht in kožo okoli nohta (obnohtno kožico, nohtno ležišče, žlebove). Nežno vmasirajte na celotne konice prstov.

UPORABA:

Nanesite 2 do 4-krat na dan na čist in suh noht.

Primerno za vse nohte, stopala in roke, diabetike, nosečnice in otroke. Hitro prodre. Serum Stop Nail Biting se lahko uporablja kot preventivni ukrep.

SESTAVINE:

Glavne aktivne sestavine:

Ekološki timijan, žajbelj: grenka in krepilna eterična olja
Ekološka mirta: eterično olje proti stresu, pomirjujoče in anti kompulzivnemu
Organski ricin, šentjanževka: aktivira ponovno rast, obnavlja in deluje protibakterijsko
Ekološka nočnica: hrani, revitalizira in obnavlja

Uporabljenih je več kot 30 rastlinskih sestavin, vse so ekološko certificirane. Skrbno so izbrani zaradi njihove učinkovitosti in sposobnosti, da zdravijo, popravljajo in polepšajo kožo in nohte.