Something to announce!

standard-title Sanacija bradavice na stopalu Postopek odstranjevanja bradavice na stopalu je v Centru Pedimed utečen in neboleč, primeren tudi pri otrocih.

Sanacija bradavice na stopalu

Postopek odstranjevanja bradavice na stopalu je v Centru Pedimed utečen in neboleč, primeren tudi pri otrocih.

Sanacija bradavice na stopalu

Kaj so nadležne bradavice na podplatih?

Bradavice lahko prizadenejo ljudi v vseh starostnih obdobjih, tudi otroke. Bradavice so virusne narave, danes pa obstaja že mnogo vrst virusov, zato je sanacija včasih dolgotrajnejša. Pojavljajo se na bolj obremenjenih predelih stopal, raste pa navznoter. Pleg otiščancev, žuljev in drugih obolenj in težav s stopali nam lahko tudi pojav bradavice otežuje normalno hojo in nam povzroča bolečine.

Kako se jih lahko znebimo?

Nenavadno, vendar znanstveno potrjeno dejstvo je, da morda niti ne bo potreben obisk Centra Pedimed, torej strokovnjakov s področja medicinske pedikure, saj se statistično velikokrat zgodi, da kakor se bradavice nenadoma pojavijo, nenadoma tudi izginejo. Seveda ne smete čakati predolgo, če se nadležna tvorba ne zmanjšuje in začne povzročati bolečine pri hoji ali celo v mirujočem stanju ali se odprejo celo rane.

Takrat je strokovna pomoč seveda nujna. Nekateri saloni priporočajo uporabo kislinskih priprav, vendar vam tega v Centru Pedimed ne priporočamo, saj navadno nismo vajeni dela z virusnimi obolenji kot so bradavice in kislinskimi pripravki. Ob neprimerni negi lahko pride do vnetij ali ran, kar lahko vpliva celo na vašo hojo za leta naprej.

Kje pa se nam najpogosteje dela trda koža?

Te najdebelejše plasti celic se pojavljajo največkrat na peti, pod palci, pa tudi na drugih delih stopal.

Kaj pa je najbolje storiti pri pojavu bradavic?

Obisk strokovne ekipe Centra Pedimed bo odgnal vsak strah in odpravil vaše težave. Pri nas strokovno usposobljene medicinske pedikerke uspešno izvedejo neinvaziven postopek sanacije bradavice na stopalu. Neposredno na bradavico z nebolečim postopkom natančno nanesemo CO2 in varno odstranimo bradavico. Naš postopek je tako utečen in neboleč, da je primeren tudi za sanacije bradavic pri otrocih.

Neboleča sanacija z napravami CryoPen

Sanacijo prizadete kože na stopalu z bradavico ali bradavicami izvajamo tudi s pomočjo najnovejše tehnologije in novega aparata znamke CryoPen. Odstranjevanje bradavic in drugih kožnih izrastkov (kurja očesa, kožne lezije, pigmentacije itd.) s profesionalnimi aparati CryoPen se je izkazalo kot varna, hitra, neboleča in učinkovita metoda sanacije bradavic.

Obiščite Center Pedimed. Bradavice naj ostanejo raje pri nas! 🙂

button icon Naroči se na pregled v Ljubljani TELEFON: 031 796 740 ali 059 050 055 button icon Naroči se na pregled v Novem mestu TELEFON: 051 480 800
Loading…
 • Predstavitev Pedimed

  Ekipa Centra Pedimed s svojimi glavnimi podporniki (Miha Deželak v sredini) Zmagovalci dvigujemo pokal. Miha Deželak je tudi letos z nami proslavljal 2. zaporedni uspeh najboljših nogometašic v Sloveniji Najnovejše zgodbe v sliki iz Centra Pedimed Ekipa Centra Pedimed se predstavi med delom. Pedimed na strokovnih izobraževanjih. Pedimed na strokovnih dogodkih.

 • Glivice na nohtih

  Primer uspešne sanacije glivic na nohtih (zadnji 2 sliki sta po končani terapiji). Primeri sanacije glivičnih nohtov. Oglejte si še druge primere glivic na nohtih in sanacije le-teh (stanje pred začetkom sanacije glivic na nohtih in potem).  

 • Terapija s 3TO sponko

  Sanacija s 3TO sponko tudi pri težavah na nohtih na roki. Lep primer terapije s 3TO sponko na začetku ter stanje po 4 tednih. Poglejmo si še ostale primere stanja in terapije s 3TO sponko.

 • Nohtna protetika

  Stanje pred in stanje po namestitvi nohtne plošče. Ostali primeri nohtne protetike prej in potem.

 • Medicinske sponke

  Predstavljamo vam različne medicinske sponke. Sponke 3TO (tudi pri otrocih). Sponke COMBIPED Sponke PODOFIX Sponke PODOFIX pri otrocih  

 • Problematična stopala

  Primeri problematičnih stopal. Primeri sanacije kurjih očes, razpok na peti, ragad, trde kože na peti, problematičnih stopal-deformacije. “Ne poskušaj doma” – primer reševanja stopala pri “samosanaciji” s kislino.