Sanacija vraščenega nohta pri otrocih

Vraščeni nohti pri otrocih - saniramo jih s 3TO sponkamiNega nog za otrokeTudi otroci imajo lahko težave z vraščenimi nohti in bolečinami. Prav v ta namen imamo za otroke pripravljeno nebolečo terapijo s posebnimi 3TO sponkami, ki so namenjene prav otrokom. Če imajo naši otroci težave z bolečimi vraščenimi nohti, je potrebno ukrepati takoj, saj lahko bolečine še bolj rastejo. Težave z vraščenimi nohti nimajo samo odrasli, ampak tudi otroci.

 

3to sponka

Že pri majhnih otrocih je pravilna nega nog in skrb za noge izredno pomembna. Starši moramo biti vzor otrokom, da se izognejo težavam v prihodnosti. Zato v Centru PEDIMED nudimo brezplačni pregled in svetovanje za otroke. Lahko nas pokličete po telefonih 031/796 740, 059 050 055 ali pa preko kontaktnega obrazca: brezplačni pregled in svetovanje za otroka v Ljubljani ali v novi poslovalnici v Novem mestu (telefon: 051 480 800).

button icon Naroči se na pregled v Ljubljani BREZPLAČNI pregled in svetovanje za otroke. button icon Naroči se na pregled v Novem mestu BREZPLAČNI pregled in svetovanje za otroke.