Uspešne in neboleče terapije pri otrocih s težavami vraščenih nohtovSanacija vraščenega nohta pri otrocih

Tudi otroci imajo lahko težave z vraščenimi nohti in bolečinami. Prav v ta namen imamo za otroke pripravljeno nebolečo terapijo s posebnimi 3TO sponkami, ki so namenjene prav otrokom.

Brezplačni pregled
za otroke

Že pri majhnih otrocih je pravilna nega nog in skrb za noge izredno pomembna. Starši moramo biti vzor otrokom, da se izognejo težavam v prihodnosti. Zato v Centru PEDIMED nudimo brezplačni pregled za otroke.

Brezplačno svetovanje
za otroke

Lahko nas pokličete na brezplačni telefon 080 12 14 ali nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. Izberite le termin in lokacijo (Ljubljana Šiška, Ljubljana Bežigrad ali Novo mesto).

Iz naše prakseSaniramo težave z nohti in stopali pri otrocih

nega nog za otrokeČe imajo naši otroci težave z bolečimi vraščenimi nohti, je potrebno ukrepati takoj, saj lahko bolečine še bolj rastejo.

Težave z vraščenimi nohti nimajo samo odrasli, ampak tudi otroci.

S 3TO sponko za otroke uspešno in neboleče izvajamo terapije medicinske pedikure pri otrocih s težavami vraščenih nohtov.

V Centru Pedimed smo pregledali že na stotine drobcanih stopal in nohtov in v največje veselje nam je, ko pomagamo otrokom.

Lahko nas pokličete na telefonsko številko 080 12 144 in se dogovorimo za termin pregleda ali svetovanja za vašega otroka na izbrani lokaciji (v Ljubljani za Bežigradom in v Šiški ter v Novem mestu).

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740