Posebna metoda odstranjevanja kurjih očes brez bolečine.Kurje oko: sanacija brez bolečin

Gre za posebno metodo odstranjevanja kurjih očes brez bolečine. S »2nd skin« oskrbujemo področje, kjer je kurje oko, in svetujemo.

V Centru Pedimed poskrbimo, da so vaša stopala in nohti zdravi. Kurje oko na stopalih ni redek pojav in jih ni jemati na lahko, saj lahko pripeljejo do neprijetnih bolečin in otežene hoje.

Patološka
sprememba kože

Kurja očesa spadajo med tipične patološke spremembe kože na stopalu, ki jih lahko spremlja neprijetna bolečina, ki je ni prijetno prenašati.

Zakaj nas
boli?

Kurje oko je odebeljeni del kože na nogah oz. pod kožo in lahko pritiska na nižje sloje kože. Zaradi pritiska na živce čutimo dodatno bolečino.

Iz naše prakseZakaj prihaja do kurjih očes?

Kurje oko lahko nastane tudi zaradi dolgoletne nepravilne obutve, zato je vselej pomembno, da izbiramo primerno udobno in mehko obutev, ki naj ne bo špičasta, da ne pritiska prstov. Naj kurja očesa več ne krasijo naših nog! V Centru Pedimed vam lahko pomagamo sanirati kurja očesa z medicinsko nego nog. Pokličite nas.

Z medicinsko nego nog lahko preprečujemo in saniramo tudi drugo problematiko stopal.

Primeri kurjih očes iz PedimedaKurja očesa so zelo neprijetna

Na srečo imamo v Centru Pedimed veliko izkušenj tudi s tovrstno problematiko, saj kurja očesa že več kot desetletje uspešno saniramo.
Na spodnjih slikah lahko vidite nekaj primerov iz prakse ter primer pred sanacijo kurjega očesa in po njej.
Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740