Postopek odstranjevanja bradavice na stopalu je neboleč, primeren tudi pri otrocihSanacija bradavice na stopalu

Navadne virusne bradavice (verrucae vulgaris) povzročajo humani papiloma virusi-HPV. Bradavice so običajno neboleče, le bradavice na podplatih in pod nohti lahko povzročajo bolečine.

V našem Centru Pedimed uspešno saniramo bradavice s CryoPen (krijoterapija).

Kje se nahaja
virus (HPV)?

Virus (HPV) se najpogosteje nahaja na vlažnih mestih, zato naj bo vaša koža čim bolj suha, saj vlaga pomaga virusom lažje širjenje.

Kako pride
do okužbe?

Okužimo se neposredno s človekom, ki ima bradavice preko rokovanja in posredno preko okuženih predmetov (mokre brisače v kopalnicah in bazenih).
odpravimo bradavice na stopalih
saniramo bradavice na stopalih
bradavice na stopalih

Iz naše prakseKaj je najbolje storiti pri pojavu bradavic?

Obisk strokovne ekipe Centra Pedimed bo odgnal vsak strah in odpravil vaše težave. Pri nas strokovno usposobljene medicinske pedikerke uspešno izvedejo neinvaziven postopek sanacije bradavice na stopalu. Neposredno na bradavico z nebolečim postopkom natančno nanesemo CO2 ali NO2 in varno odstranimo bradavico. Naš postopek je tako utečen in neboleč, da je primeren tudi za sanacije bradavic pri otrocih.

Neboleča sanacija z napravami CryoPen

CryoPen - Sanacija bradavic na stopalihSanacijo prizadete kože na stopalu z bradavico ali bradavicami izvajamo tudi s pomočjo najnovejše tehnologije in novega aparata znamke CryoPen. Odstranjevanje bradavic in drugih kožnih izrastkov (kurja očesa, kožne lezije, pigmentacije itd.) s profesionalnimi aparati CryoPen se je izkazalo kot varna, hitra, neboleča in učinkovita metoda sanacije bradavic.

Obiščite Center Pedimed. Bradavice naj ostanejo raje pri nas! 🙂

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740