Izobraževanje NEC®

  • enodnevno izobraževanje za rekonstrukcijo nohtov z Nails Estetic Composite® (NEC)
  • teoretični in praktični del
  • ob zaključenem izobraževanju prejmete certifikat
  • možnost nakupa izdelkov za nadaljnjo delo

Opis

Izobraževanje za rekonstrukcijo nohtov z Nails Estetic Composite® (NEC), ki je ekskluziven, edinstven in patentiran medicinski izdelek. Razvit je bil v petih letih kliničnih izkušenj za zdravljenje nohtov s strani španskega podologa dr. Manuel Enrique TORAL BARDINA.

Kaj je nohtna rekonstrukcija?

Nohtna rekonstrukcija ali z drugim imenom nohtna protetika pomeni namestitev umetne plošče nohta, ki je po karakteristikah podobna našemu naravnemu nohtu (barva, oblika, debelina,…). V primeru NEC metode ustvarimo rekonstrukcijo z patentiranimi mikrohibridnimi kompoziti, ki so enostavni za uporabo in poliranje. Odobreni so iz strani Evropske zdravstvene organizacije, saj predstavljajo visoko stopnjo varnosti za uporabo na človeškem telesu in so zaradi svoje sestave brez stranskih učinkov. Raziskave, opravljene z mikrohibridnimi kompoziti na ljudeh kažejo, da ni strupenosti. To dokazuje tudi uporaba kompozitov pri rekonstrukcijah v zobozdravstvu.

Kako poteka izobraževanje?

Izobraževanje je enodnevno in poteka pod vodstvom dveh usposobljenih medicinskih pedikerk v Centru Pedimed ali po dogovoru. Najprej sledi teoretični del izobraževanja, kjer vam predstavimo kaj so mikrohibridni kompoziti in primere uporabe le teh. Kasneje začnemo z izvedbo praktičnega dela, kjer se osvoji mešanje barv, spozna s pripomočki in izvede nohtno rekonstrukcijo na umetnih/plastičnih stopalih. Za tem sledi delo na modelih/strankah – za katere je zaželeno, da si jih poiščete in pripeljete sami. Po končanem izobraževanju dobite certifikat, s katerim dokazujete usposobljenost za izvedbo nohtne rekonstrukcije. Na izobraževanju je mogoče kupiti tudi mikrohibridne kompozite in pripomočke za nadaljnjo delo v salonih.

 

Ob plačilu izobraževanja prejmete vse potrebne informacije. Potrjeni termini za izobraževanje so dne 01.10 in 22.10.2023(nedelja). Registrirajte se kot poslovni uporabnik saj vam omogoča prijavo na izobraževanje https://pedimed.si/b2b/  in izkoristite nakupovanje s popustom za podjetja.

Potekalo bo v manjši skupini ali individualno po dogovoru. Za podrobne informacije o izobraževanju nas prosimo pokličite na tel.št.:041/480-444

 

 

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740