Izobraževanje PODOBRACE®

  • enodnevno izobraževanje za podološke sponke PODOBRACE
  • teoretični in praktični del
  • ob zaključenem izobraževanju prejmete certifikat
  • možnost nakupa izdelkov za nadaljnjo delo

Opis

Izobraževanje za podološke sponke PODOBRACE®, začasne implantante za korekcijo vraščenih nohtov. Podobrace sponke so poljski izum podjetja PODOPHARM

Kaj je podološka sponka?

Podobrace podološke sponke so registrirane kot medicinski pripomoček in se uporabljajo za korekcijo vraščenih nohtov. Izdelane so iz certificiranega implantantnega jekla in so iz treh delov. Oblika, debelina in ukrivljenost nohtne plošče vplivajo na izbiro pravilnega premera podološke sponke.

Kako poteka izobraževanje?

Izobraževanje je enodnevno in poteka pod vodstvom dveh medicinskih pedikerk Centra Pedimed, ki je pooblaščen zastopnik podjetja PODOPHARM. Izobraževanje poteka v manjši skupini ali individualno po dogovoru na lokaciji. V teoretičnem delu izveste več o podoloških sponkah, kasneje pa sledi praktični del, kjer se spoznate z pravilnim rokovanjem z orodjem in nato na modelu/stranki najprej prikaže in nato izvede namestitev podološke sponke. Ob zaključenem izobraževanju pridobite certifikat, s katerim dokazujete usposobljenost in primerno znanje za delo s podološkimi sponkami.

Razpisani že novi termini v maju in juniju 2024! Cena vključuje izobraževanje! Mesta so omejena, zato pohitite s prijavami.

Izobraževanje vodi Karmen Perko z dolgoletnimi izkušnjami konzervativnega zdravljenja vraščenih nohtov in nameščanja različnih ortoniksij.

Ob plačilu izobraževanja prejmete informacije o terminih za izobraževanje.

Potekalo bo v manjši skupini ali individualno po dogovoru.

 

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740