Modro barvilo – Blue (NEC®)

  • 2,0g
  • modro barvilo
  • za nohtno rekonstrukcijo
  • uporaba pri nohtni posteljici

Opis

Nails Estetic Composite® (NEC) je ekskluziven, edinstven in patentiran medicinski izdelek za rekonstrukcijo nohtov. Razvit je bil v petih letih kliničnih izkušenj za zdravljenje nohtov s strani španskega podologa
Dr. Manuel Enrique TORAL BARDINA.

Nohtna rekonstrukcija ali z drugim imenom nohtna protetika pomeni namestitev umetne plošče nohta, ki je po karakteristikah podobna našemu naravnemu nohtu (barva, oblika, debelina,…). V primeru NEC metode ustvarimo rekonstrukcijo z patentiranimi mikrohibridnimi kompoziti, ki so enostavni za uporabo in poliranje. Odobreni so iz strani Evropske zdravstvene organizacije, saj predstavljajo visoko stopnjo varnosti za uporabo na človeškem telesu in so zaradi svoje sestave brez stranskih učinkov. Raziskave, opravljene z mikrohibridnimi kompoziti na ljudeh kažejo, da ni strupenosti. To dokazuje tudi uporaba kompozitov pri rekonstrukcijah v zobozdravstvu.

Modro barvilo – Blue (2,0g) je v tekoči obliki in se uporablja za izdelavo nohtne posteljice pri nohtni rekonstrukciji za doseganje bolj naravnega videza in hladnejših podtonov.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740