PODERM BOOSTER dopolnilo za napredno obliko glivic (6ml) – B2B

Dopolnilo pospešuje proces sanacije nohtov in lahko celo skrajša čas zdravljenja.
Vsebuje aktivne spodbujevalne sestavine kot so čajevec, palmarosa in nageljnove žbice, ki pospešujejo prodiranje purifant oljnega seruma.
Kombinacija Purifianta in Booster seruma pospešujeta proces regeneracije obolelega nohta tako, da se nohti zelo hitro povrnejo v popolno zdravje.
SAMO ZA SALONSKO UPORABO

Opis

Skrajša čas zdravljenja glivic na nohtih. Aktivira prodor vašega dnevnega zdravljenja.

UPORABA:
1. Nanos Purifiant seruma vsak dan, dvakrat na dan, na čist, suh noht in kožo okoli nohta (obnohtno kožico, nohtno ležišče, obnohtne kanale).
2. Booster serum nanesite dvakrat na teden po možnosti vsaj 5 minut po nanosu Purifiant seruma.

Serum proti glivicam za nohte je pomemben zaveznik pri zdravljenju glivic na nohtih. Dejansko pospešuje proces sanacije nohtov in lahko celo skrajša čas zdravljenja!

Zato je priporočljivo, če želite hitro spet dobiti zdrave, gladke in sijoče nohte ter če imate glivice na nohtih, ki so hude in težko ozdravljive.

Njegove aktivne spodbujevalne sestavine, kot so čajevca, palmarosa in nageljnove žbice, pospešujejo prodiranje čistilnega oljnega seruma (ali drugega protiglivičnega zdravljenja), hkrati pa ustvarjajo fazo napada, ki bo hitreje izkoreninila glivice.

Kombinacija Purifying Oil-Serum in Booster Seruma ustvarja tudi veliko hitrejši proces regeneracije obolelega nohta, tako da se nohti zelo hitro povrnejo v popolno zdravje.

Prosimo, da Booster seruma ne uporabljajte samega in upoštevajte navodila za uporabo.

Glavne aktivne sestavine:

Tea Tree, Palmarosa, organski nageljnove žbice: močna protiglivična eterična olja, zelo učinkovita zlasti na Candida Albicans, spodbujajo prodiranje dnevnega protiglivičnega zdravljenja in pospešujejo popravilo nohta.

POZOR, ne uporabljajte samega.  Uporabite kot dodatek k PURIFANT oljnemu serumu ali drugi vrsti antimikotika za dnevno zdravljenje proti glivicam na nohtih.

Uporabljenih je več kot 30 rastlinskih sestavin, vse so ekološko certificirane. Skrbno so izbrani zaradi njihove učinkovitosti in sposobnosti, da zdravijo, popravljajo in polepšajo nohte.

SESTAVINE:

Macadamia intergrifolia seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, hypericum perforatum flower/leaf/stem extract, cymbopogon martini oil, geraniol, melaleuca alternifolia (tee tree) leaf oil, eugenia caryophyllus (clove) bud oil,eugenol, linalool, limonene, tocopherol, farnesol, citral, isoeugenol

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740