PODERM COLOR CARE nadlak s protiglivičnim delovanjem (8ml)

21.00  Z DDV

  • Nadlak, obogaten s čajevcem, silicijem in biotinom
  • Ultra sijoč zaključek in dolgotrajna zaščita
  • Za uporabo na lak iz linije Color Care in kot dodatek k serumu proti glivicam za nohte PURIFIANT/BOOSTER

Opis

Colour Care nadlak (Top Coat) ščiti vaš lak za nohte in zagotavlja izjemno sijoč zaključek.

Njegova formula je narejena iz čajevca, biotina in silicija. Zagotavlja ohranjanje zdravih nohtov in omogoča, da PODERM serumi za nohte prehajajo skozi, da lahko nadaljujete z zdravljenjem enega ali več poškodovanih in obolelih nohtov.

Za nanos na lak iz linije Color Care. Natančen čopič za popoln nanos laka, ki noht zaščiti in mu daje profesionalni sijaj.

KAJ JE ČAJEVEC?
Tea Tree ali z drugim imenom čajevec (uporablja se eterično olje), je znan po svojih protiglivičnih učinkih. Pogosto se uporablja za nego in preprečevanje glivičnih okužb nohtov, ki so videti rumeni in poškodovani.

Nadlak PODERM®  je hranljiv, zračen in se hitro suši. Omogoča prehajanje PODERM serumov, da lahko nadaljujete z zdravljenjem enega ali več poškodovanih nohtov.

UPORABA
Nanesite 1 sloj nadlaka Color Care Top Coat na lak iz linije Color Care. Istočasno se lahko uporabljajo tudi PODERM serumi za nohte. Color Care nadlak je primeren za vse nohte, tako na rokah kot na nogah. Lak je hitro sušeč.

Priporočljivo je, da se vsaj enkrat ali dvakrat letno posvetujete z medicinskim pedikerjem/podologom, da ohranite zdrave nohte in kožo na nogah.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740