PODERM COLOR CARE podlak s protiglivičnim delovanjem (8ml) – B2B

  • Podlak obogaten s čajevcem, silicijem in biotinom
  • Samostojna uporaba ali pred nanosom laka iz linije Color Care
  • Preprečuje in zdravi videz površinskih glivic, rumenih ali poškodovanih nohtov

Opis

Poderm Color Care podlak (Base Coat) ščiti, krepi in neguje rumene in poškodovane nohte ter poskrbi za popolno obstojnost vašega Color Care laka. Omogoča lažje nanašanje in odstranjevanje laka.

Njegova formula je narejena iz čajevca, biotina in silicija. Zagotavlja ohranjanje zdravih nohtov in omogoča, da PODERM serumi za nohte prehajajo skozi, da lahko nadaljujete z zdravljenjem enega ali več poškodovanih in obolelih nohtov.

KAJ JE ČAJEVEC?
Tea Tree ali z drugim imenom čajevec (uporablja se eterično olje), je znan po svojih protiglivičnih učinkih. Pogosto se uporablja za nego in preprečevanje glivičnih okužb nohtov, ki so videti rumeni in poškodovani.

Podlak PODERM®  je hranljiv in zračen, se hitro suši, tako da lahko hitro nanesete negovalni barvni lak Color Care. Ta kombinacija izdelkov omogoča, da PODERM serumi prehajajo skozi, da lahko nadaljujete z zdravljenjem enega ali več poškodovanih nohtov.

UPORABA:
Nanesite 1 sloj podlaka Color Care Base Coat na čist, suh noht, samostojno ali pred nanosom laka iz linije Color Care. Istočasno se lahko uporabljajo tudi PODERM serumi za nohte. Color Care podlak je primeren za vse nohte, tako na rokah kot na nogah. Lak je hitro sušeč.
Priporočljivo je, da se vsaj enkrat ali dvakrat letno posvetujete z medicinskim pedikerjem/podologom, da ohranite zdrave nohte in kožo na nogah.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740