PODERM intenzivna nočna nega za zdravljenje glivične okužbe (8ml) – B2B

  • Deluje neprekinjeno proti glivicam med spanjem
  • Vsebuje 1x PURIFIANT serum in 1x obnovitveno gel kapico
  • Omejuje tveganje okužbe
  • Pralni in za večkratno uporabo

Opis

PODERM®– INTENZIVNA NOČNA NEGA deluje med spanjem za neprekinjen boj proti glivicam na nohtih do 8 ur, hkrati pa izboljša videz porumenelih in od glivic poškodovanih nohtov. Intenzivna nočna nega vsebuje en PODERM® PURIFIANT serum in en PODERM® Repairing Gel Cap, obogaten s čajevcem in aloe vero.

Serum PODERM® PURIFIANT deluje tako, da na nohtu ustvari lipidni film, odpravlja glivično okužbo in spodbuja zdravo rast nohtov.

PODERM® Repairing Gel Cap pospešuje nočno zdravljenje tako, da ohranja serum v neposrednem stiku z okuženim nohtom in tako spodbuja hitrejše  zdravljenje glivične okužbe. Praktična in higienska obnovitvena gel kapica je pralna in za večkratno uporabo. Omogoča tudi preprečevanje tveganja okužbe in širjenja nečistoč med spanjem.

UPORABA

Vsebuje 1 x PURIFIANT serum in 1 x obnovitveno gel kapico

Uporabite vsak dan pred spanjem. Nanesite protiglivični serum PODERM® na noht in zdravo kožo okoli njega (obnohtno kožico, nohtno posteljico, nohtne gube) in preko nataknite gel kapico. Pustite delovati čez noč ali del noči. Ko se zbudite, odstranite gel kapico in jo operite v topli vodi z milom, nato pustite, da se posuši na zraku.
Ne uporabljajte več kot 16 ur na dan. Ne nanašajte na odprto rano. Diabetiki in ljudje s težavami s krvnim obtokom se morajo pred uporabo posvetovati z osebnim zdravnikom.

Patentirano intenzivno nočno nego PODERM® uporabljajte, dokler ne dosežete želenega rezultata oziroma dokler zdrav noht popolnoma ne izraste. Priporočljivo je, da se vsaj enkrat ali dvakrat letno posvetujete s podologom/medicinskim pedikerjem, da ohranite kožo in nohte na nogah zdrave.

AKTIVNE SESTAVINE:

PODERM® razvija inovativne formulacije, ki temeljijo na biomimetiki. Njihove formule so zasnovane tako, da delujejo v popolni povezanosti z nohti in kožo, zagotavljajo maksimalno združljivost in zmanjšujejo tveganje za alergijske reakcije. Njihove rastline so vzgojene brez uporabe kemikalij in so destilirane, tako da ob tem nastanejo 100% čista, naravna eterična in rastlinska olja. Proizvodnja izdelkov v Švici vključuje nadzor kakovosti v skladu z najzahtevnejšimi standardi.

 

Glavne sestavine seruma PODERM® PURIFIANT:

Geranija, bio rožmarin in bio limona: čistilna in bistrila eterična olja.

Ricinusovo olje, organska šentjanževka: čiščenje, obnavljanje, antioksidativno delovanje

Makadamija: neguje in revitalizira nohtno ploščo,

Pšenični kalčki, muškatna vrtnica, večerni jeglič: negujego, revitalizirajo in obnavljajo.

 

Sestava PODERM® Repairing Gel Cap

100% gel, obogaten z oljem čajevca in aloe vero.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740