PODERM Tea tree gel kapica – glivice na nohtih

SKU: N/A

Zaščita ZA POŠKODOVANE NOHTE je koncentrirana v patentiranem gelu TEA TREE , s čistilnimi in obnovitvenimi lastnostmi . Zaščita pomirja, mehča, čisti in obnavlja prizadeto mesto.

Velikost: S, M, L

• Patentiran gel TEA TREE s čistilnimi in obnovitvenimi lastnostmi
• Spodbuja enakomerno in gladko ponovno rast
• Ščiti noht in njegovo matrico
• Nenehna difuzija kozmetičnih aktivnih sestavin čajevca
• Priporočljivo pri glivicah na nohtih

SAMO ZA SALONSKO UPORABO

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

PODERM ® DAMAGED NAIL TOE CAP by Mycosis and Trauma tvori gelsko zaščito na nohtu, ki ga popravi, prepreči njegovo propadanje in odstop .
Spodbuja homogeno in gladko ponovno rast odluščenega, poškodovanega, debelega ali rumenega nohta. Deluje mehansko, da zaščiti noht in njegovo matrico pred ponavljajočimi se mikro udarci v zaprtih ali ozkih čevljih.
Je dopolnilo lokalnemu zdravljenju proti mikozam nohtov, kot sta PURIFYING Serum – Mikoza nohtov PODERM ® in BOOSTER Serum za težke mikoze PODERM®.
Zaščita z gelom TEA TREE izboljša videz rumenih, ohlapnih, poškodovanih nohtov in preprečuje razvoj in ponovitev kompleksnih patologij nohtov, kot je nohtna mikoza (glivice, plesni, kvasovke ali dermatofiti).
» Okužba nohta z glivicami je kompleksen proces, na katerega lahko vpliva vrsta dejavnikov. Bolnikovo zdravstveno stanje lahko vpliva na možnost razvoja glivične okužbe na nohtu, vendar obstajajo tudi drugi znaki, ki kažejo, da se noht lahko kolonizira ali okuži.
Okužba je pogosteje posledica glivične kolonizacije, ki izvira bodisi iz flore bodisi iz glivic, prisotnih na telesu. Poškodovan noht (ločen, oslabljen, travmatiziran, razcepljen, zlomljen itd.) postane prehod za širjenje glivic.
Poškodovan noht na nogi je običajno stanje stopala, ki ga lahko povzroči trenje ali premočan pritisk, kar je običajno pri našem trenutnem stilu obutve. Vzrok je lahko tudi morfologija prednjega dela stopala (kremplji, hallux extensus, hallux rigidus itd.). To stanje se odkrije s spremembo vizualnega videza nohta, degeneracijo, zadebelitvijo ali odstopom nohtne plošče. V tem primeru je treba uporabiti PODERM® DAMAGED NAIL TOE CAP»
Maud Falconnet, pediatrinja, specializirana za bolezni nohtov in ustanoviteljica PODERM®
PODERM ® Zaščito ZA POŠKODOVANE NOHTE priporočajo podologi v primeru mikoze, psoriaze nohtov, ekcema ali dishidroze. Prilagodi se vsem vrstam čevljev in je na voljo v 3 velikostih (glej zavihek “uporaba”). Ta izdelek dopolnjuje PODERM serume proti poškodovanim nohtom.
Ta medicinski pripomoček je reguliran zdravstveni izdelek, ki ima v skladu s to uredbo oznako CE. Pred uporabo natančno preberite navodila.

UPORABA:

PODERM ® ZAŠČITA ZA POŠKODOVANE NOHTE se nosi neposredno ob koži, bodisi na desni ali levi nogi. Zaščita se prilagaja vsem vrstam mehkih čevljev in je na voljo v treh velikostih: S, M, L.
Izdelek je za večkratno uporabo: izdelek ročno operite v mlačni vodi in pustite, da se posuši. Odpornost kozmetičnih učinkovin na pranje . Ne uporabljajte več kot 16 ur/dan. Ne nanašajte na odprto rano. Diabetiki in osebe s težavami s krvnim obtokom naj se pred uporabo posvetujejo z zdravstvenim delavcem. Previdnost pri uporabi: natančno preberite navodila.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

PODERM ® razvija inovativne formulacije z uporabo lastnosti rastlin, pridelanih brez kemikalij in destiliranih za pridobitev 100% čistih in naravnih eteričnih in rastlinskih olj . Proizvodnja izdelkov v Švici vključuje nadzor kakovosti v skladu z najzahtevnejšimi standardi.
Eterično olje TEA TREE: Čistilno in zelo nežno eterično olje TEA TREE je obvezno v PODERM ® aromaterapiji . Čistilna, varovalna, obnovitvena, cenjena je zaradi številnih vrlin.

Dodatne informacije

Velikost Poderm S, M, L

L, M, S

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740