PODERM zaščita za Hallux Valgus – gel z arniko

Zaščita za hallux valgus vsebuje patentiran gel z Arniko za takojšnje lajšanje bolečin. Oblazini in ščiti bunion (izboklino na predelu sklepa) . Ob pritiskih pride do sproščanja aktivne učinkovine, ki traja 4 tedne.

• Patentiran gel ARNICA
• Takojšnje lajšanje bolečin
• Oblazini in ščiti izboklino v predelu sklepa
• Nenehna difuzija kozmetičnih učinkovin Arnica

SAMO ZA SALONSKO UPORABO

Opis

PODERM® HALLUX VALGUS – ZAŠČITA PROTI BUNIONOM – gel z arniko je sestavljena iz PODERM® patentiranega blažilnega in zaščitnega gela, ki vsebuje visoko koncentracijo Arnike ter iz zračne tkanine AIRFORM PODERM®. Zaščita se popolnoma prilega obliki stopala in ustvarja zaščitno plast pred deformacijo hallux valgusa. Uporablja se za takojšnje lajšanje bolečine, omejuje trenje, porazdeli pritiske in blaži pritiske na stopalu.

Tkanina PODERM AIRFORM® je bila zasnovana posebej za dihanje kože, odvajanje potu in prehajanje naravnih sestavin v PODERM gelu. Njena poliestrska vlakna so mehka in trpežna ter se prilagajajo vsem vrstam fleksibilnih čevljev.

Notranje oblazinjenje patentiranega gela PODERM® z visoko koncentracijo Arnike nudi takojšnje olajšanje na predelu prstov. Deluje pomirjajoče, zmehča kožo in preprečuje ponoven nastanek poroženele kože.

Kaj je bunion? Hallux valgus, znan tudi kot “bunion”, je najpogostejša patologija sprednjega dela stopala. Gre za deformacijo metatarzofalangealnega sklepa nožnega palca. Hallux valgus je lahko zelo boleč, tako v sklepu kot na koži.
PODERM® HALLUX VALGUS – ZAŠČITA PROTI BUNIONOM je univerzalna in se prilega vsem vrstam čevljev, na voljo pa je v dveh velikostih.
Medicinski pripomoček.

UPORABA:

PODERM® ZAŠČITA ZA HALLUX VALGUS se nosi neposredno na koži na desnem ali levem stopalu. Izdelek se prilega vsem vrstam čevljev. Izdelek je za večkratno uporabo. Izdelek operite ročno s toplo vodo in pustite, da se posuši. Ne uporabljajte več kot 16 ur na dan. Ne nanašajte na odprto rano. Diabetiki in ljudje s težavami s krvnim obtokom se morajo pred uporabo posvetovati z osebnim zdravnikom.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

PODERM® razvija inovativne formule z uporabo terapevtskih lastnosti rastlin, pridelanih brez kemičnih izdelkov in destiliranih za pridobivanje 100% čistih in naravnih eteričnih in rastlinskih olj. Proizvodni proces izdelkov v Švici vključuje nadzor kakovosti, ki je v skladu z najzahtevnejšimi standardi.
Olje ARNIKE: pomirja, obnavlja in je bogata z antioksidanti. Arniko priporočamo pri bolečinah v mišicah in sklepih, revmatizmu ali artritisu. Olje Arnike upočasni znake staranja kože ter mehča in preprečuje nastanek kurjih očes in otiščancev.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740