PODERM zaščita za Hallux Valgus in plantarno bolečino

SKU: N/A

PODERM zaščita za Hallux Valgus in plantarno bolečino – gel arnike (dvojna zaščita)
Zaščita za hallux valgus vsebuje patentiran gel z Arniko za takojšnje lajšanje bolečin. Oblazini in ščiti bunion (izboklino na predelu sklepa) . Ob pritiskih pride do sproščanja aktivne učinkovine, ki traja 4 tedne.

Velikost: S, L

• Patentiran gel ARNICA
• Takojšnje lajšanje bolečin
• Blazini, ščiti kost in podplat
• Nenehna difuzija kozmetičnih učinkovin Arnica

SAMO ZA SALONSKO UPORABO

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

PODERM® ZAŠČITA ZA HALLUX VALGUS IN PLANTARNO BOLEČINO – GEL ARNIKE (DVOJNA ZAŠČITA) je sestavljena iz PODERM® patentiranega blažilnega in zaščitnega gela, ki vsebuje visoko koncentracijo Arnike ter iz zračne tkanine AIRFORM PODERM®. Zaščita se popolnoma prilega obliki stopala in ustvarja zaščitno plast pred deformacijo hallux valgusa. Uporablja se za takojšnje lajšanje bolečine, omejuje trenje, porazdeli pritiske in blaži pritiske na stopalu.

PODERM® ZAŠČITA ZA HALLUX VALGUS IN PLANTARNO BOLEČINO – GEL ARNIKE (DVOJNA ZAŠČITA) tvori debelo dvojno zaščitno plast na deformiranem območju buniona in na podplatu za takojšnje lajšanje bolečin, zmanjšanje drgnjenja, porazdelitev pritiska in absorbiranje mikro udarcev na nogi.
Deformacija prvega metatarzofalangealnega sklepa (hallux valgus a.k.a. bunions) povzroči neravnovesje v prednjem delu stopala in intenziven pritisk v plantarni coni. Zato je priporočljivo zaščititi tako podplat, kot tudi bunion. PODERM® PATENTIRANI GEL ščiti plantarno blazinico in sklepe, hkrati pa občutimo takojšnje lajšanje bolečine.

Tkanina AIFORM PODERM® je bila posebej zasnovana tako, da prepušča naravne sestavine PODERM gela. Patentiran gel vsebuje visoko koncentracijo Arnike in nudi takojšnje olajšanje na predelu prstov. Deluje pomirjajoče, zmehča kožo in preprečuje ponoven nastanek poroženele kože.
Kaj je HALLUX VALGUS? Hallux valgus, znan tudi kot “bunion”, je najpogostejša patologija sprednjega dela stopala. Gre za deformacijo metatarzofalangealnega sklepa nožnega palca. Hallux valgus je lahko zelo boleč, tako v sklepu kot na koži.

PODERM® ZAŠČITA ZA HALLUX VALGUS IN PLANTARNO BOLEČINO – GEL ARNIKE (DVOJNA ZAŠČITA) se prilega vsem vrstam čevljev in je na voljo v 2 velikostih.
Medicinski pripomoček.

UPORABA:

PODERM® zaščita za plantarno bolečino in otiščance se nosi neposredno na koži na desnem ali levem stopalu. Izdelek se prilega vsem vrstam čevljev in je na voljo v dveh velikostih: S ali L. Izdelek je za večkratno uporabo. Izdelek operite ročno s toplo vodo in pustite, da se posuši. Ne uporabljajte več kot 16 ur na dan. Ne nanašajte na odprto rano. Diabetiki in ljudje s težavami s krvnim obtokom se morajo pred uporabo posvetovati z osebnim zdravnikom.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

PODERM® razvija inovativne formule z uporabo terapevtskih lastnosti rastlin, pridelanih brez kemičnih izdelkov in destiliranih za pridobivanje 100% čistih in naravnih eteričnih in rastlinskih olj. Proizvodni proces izdelkov v Švici vključuje nadzor kakovosti, ki je v skladu z najzahtevnejšimi standardi.
Olje ARNIKE: pomirja, obnavlja in je bogata z antioksidanti. Arniko priporočamo pri bolečinah v mišicah in sklepih, revmatizmu ali artritisu. Olje Arnike upočasni znake staranja kože ter mehča in preprečuje nastanek kurjih očes in otiščancev.

Dodatne informacije

Velikost Poderm S, L

L, S

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740