PODERM zaščita za plantarno bolečino in otiščance – gel arnike

SKU: N/A

PODERM®  zaščita za plantarno bolečino in otiščance

Tvori zaščito okoli prednjega dela stopala in takoj pomiri bolečino, omeji trenje, razširi pritisk in blaži mehanske obremenitve na stopalih. Ob pritiskih pride do sproščanja aktivne učinkovine, ki traja 4 tedne.

Velikost: S, L

• Patentiran gel ARNICA
• Takojšnje lajšanje bolečin
• Blaži in zmehča otiščance
• Nenehna difuzija kozmetičnih učinkovin Arnica

SAMO ZA SALONSKO UPORABO

  • Opis
  • Dodatne informacije

Opis

PODERM® ZAŠČITA ZA PLANTARNO BOLEČINO IN OTIŠČANCE sestavlja patentiran PODERM® blažilni in zaščitni gel s koncentrirano ARNIKO in zračno tkanino PODERM® AIRFORM.
PODERM® ZAŠČITA ZA PLANTARNO BOLEČINO IN OTIŠČANCE tvori zaščito okoli prednjega dela stopala, da takoj pomiri bolečino, omeji trenje, razširi pritisk in blaži mehanske obremenitve na stopalih.

Plantarna bolečina ali metatarzalgija je pogosta patologija, ki jo povzroča prekomerni pritisk in se kaže z bolečino ali prisotnostjo plantarnih otiščancev/kurjih očes. PODERM® ZAŠČITA ZA PLANTARNO BOLEČINO IN OTIŠČANCE priporočamo v primerih Mortonovega nevroma (ali Mortonovega sindroma), sesamoiditisa (bolečina pod 1. metatarzofalangealnim sklepom), plantarnih otiščancev ali kurjih očes (povečan pritisk).

Tkanina AIFORM PODERM® je bila posebej zasnovana tako, da prepušča naravne sestavine PODERM gela. Patentiran gel vsebuje visoko koncentracijo Arnike in nudi takojšnje olajšanje na predelu prstov. Deluje pomirjajoče, zmehča kožo in preprečuje ponoven nastanek poroženele kože.
Kakšni so simptomi plantarne bolečine/kalusa? Prisotna bolečina v metatarzalni paleti. Atrofija/zmanjšanje plantarne maščobne blazinice, pojav rdečice in nastanek otiščancev.
PODERM® ZAŠČITA ZA PLANTARNO BOLEČINO IN OTIŠČANCE se prilagodi vsaki vrsti obutve in je na voljo v 2 velikostih.
Medicinski pripomoček.

UPORABA:

PODERM® zaščita za plantarno bolečino in otiščance se nosi neposredno na koži na desnem ali levem stopalu. Izdelek se prilega vsem vrstam čevljev in je na voljo v dveh velikostih: S ali L. Izdelek je za večkratno uporabo. Izdelek operite ročno s toplo vodo in pustite, da se posuši. Ne uporabljajte več kot 16 ur na dan. Ne nanašajte na odprto rano. Diabetiki in ljudje s težavami s krvnim obtokom se morajo pred uporabo posvetovati z osebnim zdravnikom.

GLAVNE AKTIVNE SESTAVINE:

PODERM® razvija inovativne formule z uporabo terapevtskih lastnosti rastlin, pridelanih brez kemičnih izdelkov in destiliranih za pridobivanje 100% čistih in naravnih eteričnih in rastlinskih olj. Proizvodni proces izdelkov v Švici vključuje nadzor kakovosti, ki je v skladu z najzahtevnejšimi standardi.
Olje ARNIKE: pomirja, obnavlja in je bogata z antioksidanti. Arniko priporočamo pri bolečinah v mišicah in sklepih, revmatizmu ali artritisu. Olje Arnike upočasni znake staranja kože ter mehča in preprečuje nastanek kurjih očes in otiščancev.

Dodatne informacije

Velikost Poderm S, L

L, S

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740