Podoexpert Repair Foam Cream + pregled in svetovanje

30.00  Z DDV

Podoexpert Repair Foam Cream je bila razvita za vsakodnevno nego suhe kože stopal. Popravi kožo in pomaga preprečiti nastanek otiščancev. Penasta krema vsebuje patentirano tehnologijo za popravilo kože BarrioExpert LIPO2 na osnovi lipidov, povezanih s kožo , ki se odlično prilegajo kožni pregradi in jo tako krepijo, ščitijo in obnavljajo.

* Popust velja samo za nakupe preko spleta in ne preko nakupa v salonu.

Opis

Koriščenja pregleda in svetovanja 1 mesec po nakupu izdelka.

  • Za vsakodnevno nego suhe kože stopal
  • Popravi kožo in preprečuje poroženevanje
  • Optimizira tudi učinkovitost celotnega recepta
  • S patentirano tehnologijo BarrioExpert LIPO2 za popravilo kože na osnovi lipidov, povezanih s kožo
  • Tvori zračno zaščitno mrežo, ki zmanjšuje mehanske obremenitve
  • Oblačila lahko oblečete takoj po uporabi. Ni nevarnosti zdrsa
  • Brez dišav, barvil in konzervansov

 

pedimed-pomoc-pri-kozi1 pedimed-100%-vegan

Uporaba: V idealnem primeru je treba Podoexpert Repair Foam Cream Dry Skin nanesti dvakrat na dan (zjutraj in zvečer) ali po potrebi na suhe predele kože, da optimalno negujete kožo stopal. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji za popravilo kože BarrioExpert LIPO 2 je penasta krema še posebej ekonomična – majhna količina zadostuje za večje površine kože. Podoexpert Repair Foam Cream Dry skin se hitro vpije in ni masten, tako da lahko oblačila takoj oblečete. Izdelek je primeren samo za zunanjo uporabo. Prosimo, da pred uporabo dobro pretresite in kremo držite pokonci. Pred prvo uporabo odprite tesnilo za zaščito pred posegi na zadnji strani penaste glave.

Sestavine: Voda, Butan, Decil Oleat, Oktildodekanol, Pantenol, Cetil Alkohol, Glicerin, Propan, Stearinska kislina, Gliceril Stearat, Skvalan, Ceramid NP, Alantoin, Butyrospermum Parkii Maslo, Kalijev lavroil, Pšenične aminokisline, Triorbitol, Pšenične aminokisline, , natrijev lavroil sarkozinat, kapriloil glicin, kaprilil glikol, pentilen glikol, citronska kislina, tokoferol, hidrogenirani palmovi gliceridi citrat.

Medicinska nega nog Center Pedimed
O podjetju

Pedimed d.o.o.
Veliko Globoko 11, 1303 Zagradec
ID za DDV: SI30601533
Matična številka: 6610455000
E: info@pedimed.si
T: 080 12 14 ali 031 796 740